Hästpojken + Agent Blå

Arrangör Frihamnen Event
Datum lördag 29 september
Insläpp 19.00
På Scen ca 20.00
Pris 270
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Hästpojken extrakonsert!

Idag en månad innan spelningen på Stora Teatern 28 april tog biljetterna slut. Vi släpper därför en extrakonsert. Det blir denna gång på Pustervik lördag 29 september.

År av väntan är över, äntligen kommer ny musik från Hästpojken. 20/4 släpps nya albumet Hästpojken är död. Hästpojken släppte sitt senaste album ”En magisk tanke” 2013 och är efter en längre period av tystnad tillbaka med nytt material. Första singeln är planerad att komma i februari 2018 och albumet ”Hästpojken är död” släpps i april.

De forna Bad Cash Quartet-kompisarna Martin Elisson och Adam Bolméus släppte debuten ”Shane MacGowan” 2007. Året efter kom albumet ”Caligula”. Med mängder av spelningar i ryggen började de 2009 på album nummer två som fick namnet ”Från där jag ropar”. Med träffsäkra och ibland surrealistiska texter och ett ständigt driv i musiken etablerade bandet sig som en av landets bästa liveakter.

2013 släpptes hyllade albumet ”En magisk tanke” och bandet tog en lite annan inrikting, låtarna kom mer att handla om vardagliga händelser och låten ”Sommarvin” blev en stor hit långt utanför Hästpojkens vanliga popkretsar.

Agent Blå

Agent blå släppte 2017 sitt debutalbum, som även släpptes i Japan, USA och Tyskland via andra bolag där. Det är ovanligt att få sånt internationellt genomslag för ett litet indieband från Sverige. Men Agent blå är inte heller som dom flesta andra indieband. Dom har något unikt, ett anslag som fångar lyssnaren direkt, dom har ungdomen, dom har Emelie Alatalos sång, dom har körerna som knockar dig, dom har gitarrslingorna som är mer direkta än dom flesta andra bandens gitarrslingor.

I början av juni släppte dom sin nya Medium Rare EP, och har sedan dess haft rotation på P3. Spelningen på Pustervik blir höstens enda spelning i Göteborg.

 

Vänligen använd länken nedan för att boka bord och säkra en trevlig middag innan spelningen BOKA BORD


Köp biljett