HELH

Arrangör Pustervik
Datum lördag 19 november
Insläpp 21.00
På Scen 21.30
Pris 100 + service
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

19 november är det dags att fira releasen av HELH:s debutalbum Really Young Adult, skrivet som en kartläggning av de vuxenblivande åren mellan tjugo och trettio. Det handlar om sökandet efter identitet, sammanhang, frihet, kärlek, arbete, framtidsvisioner och stabilitet. Texterna sträcker sig från 2014 till nuet och dagboksformen gör nedslag i den personliga historien av jobbsökande och nyförälskelse, mot en bakgrund av den tid de uppstod i. 

HELH är en Göteborgsbaserad artist och producent av elektronisk pop som rör sig lekfullt mellan olika influenser. Första singeln Body släpptes 2016, och följdes upp av singlarna Another Delilah, Fluid och Second Summer, samt en remix av Sara Parkmans Dynamite. HYMN har kallat HELH för “ljudet av det nya Göteborg” och låten Fluid blev utnämnd till topp 5 av PSL.

Kvällen innehåller förutom spelning och firande uppläsningar av texter på albumets tema. Medverkar gör Freja Arvidsson och Mina Beik. Fler medverkande och DJ:s TBA. Kom tidigt för att njuta av det skrivna och upplästa ordet!


Köp biljett