High Time LIVE: The Movements + Miss Albatross

Arrangör Pustervik
Datum lördag 1 mars
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Den 1/3 slår High Time på stort och bjuder in två Göteborgsband, som båda släpper nytt under mars månad!

PÅ SCEN:

23.00 – MISS ALBATROSS

Miss Albatross har under det senaste året gjort sig ett namn genom att stå bakom medlemmar från The Soundtrack Of Our Lives, Hellacopters, Den Stora Vilan m.fl. men står minst lika starka själva med egna låtar. EP:n fyller snart ett år och deras första fullängdare väntar på att bli släppt. Skivan spelades in mitt ute i skogen med hjälp av bandspelare, delay-pedaler och långa promenader och en teaser som släpptes nyss som kan ses här sammanfattar bra vad som kommer bjudas på denna kväll.

http://youtu.be/IMYtXDclxy4

00.00 – THE MOVEMENTS – RELEASEFEST

Det psykedeliska rockbandet The Movements bildades 2001 och har under åren släppt ett flertal skivor och turnerat runt om i Skandinavien och Europa. Under Crusher Records släppte de i höstas det efterlängtade albumet Like Elephants 1, som kom att kamma hem full pott och hamna på flera ”årsbästa”-listor hos musikjournalister. Den 7:e mars släpps den andra och sista pusselbiten: Like Elephants 2. Men redan under den här kvällen kommer skivan att finnas till försäljning i begränsad upplaga!!

https://www.youtube.com/watch?v=xAI2W-PuYVY&feature=c4-overview&list=UUSAC-NFW4EYvttu2o7571HA

http://open.spotify.com/album/04pSfxd9dVv8nQI1T0auqe

DJ's:

I stora salen bjuder Jill och Karin på rock och punk som tillfredställer både den inbitna barhängaren och den dansande öldrickaren!

På övervåningen står Frida AKA Djävligt Hård och rubbar dina dansgolvscirklar med okända örhängen och ökända dängor från såväl prärien som storstadsdjungeln. Röck ’n’ röll!

KONST: 

I gallerihörnan hängs det upp konst av tre duktiga tjejer:

Heidi Nesset
http://heidinesset.com/

Iza Boëthius 

Emmelie Mohlin Z
http://emmeliemohlinz.com/

Givetvis ska du få utlopp för din kreativitet även den här kvällen. Kom när vi öppnar och måla vad som faller dig in på dekorerna. Temat för kvällen är ÖKEN och vi bjuder på bärs!

Kom för fan!!!


Köp biljett