High Time – Snake + Lady Banana

Arrangör Pustervik
Datum lördag 2 juli
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

I juli bjuder High Time in till en extra trivsam kväll!

SNAKE

Under våren 2014 började det rassla till i den gamla bunkern på Södermalm i Stockholm. Tre gamla vänner fann varandra i en ny konstellation. Nya melodier, nya beats och nytt oväsen: SNAKE.

En giftig akt med rötterna i den mest underground anti-digitala garagepunken. Mörkt, rått och hårt utan att det blir en hardcore-attack.

Under 2014 delade de scener med obskyra akter som de kinesiska hardcore-terroristerna i Fan Zui Xian Fa, så väl som hipstermedias älsklingar Bass Drum Of Death. Som om det inte vore nog blev ormarna tillfrågade att öppna för Refused på deras gig på Debaser Strand i april 2015

SNAKE har sedan dess hunnit med två tyska turnéer samt flertalet spelningar i Norden (bl.a. en exploderande show på festivalen K-town i Köpenhamn och som weekend-support till amerikanska Sheer Mag). 

Förra året släppte de singeln Sea of Love och LPn Cradle of Snake. Båda inspelade och producerad av Stefan Brändström (The Dustward). ”Cradle of Snake” vann kategorin ”Årets Bästa Rock” på Manifestgalan 2016.

LADY BANANA – releasefest!!

Lika få ackord det här bandet använder sig av, lika få ord krävs det för att beskriva dem. Troligtvis det band vi sett flest gånger och det kan ju bara betyda en sak – den här trion från GBG levererar alltid! Och kvällen till ära släpper de sin efterlängtade LP med 250 ex! Snabbt, garage-igt och förbannat bra. Det här vill du inte missa!

Dj's
Stora klubben: Emely Ewe + tba 
Matsalen: Sebbe & Henke

OBS: På grund av wrestlingen på Pustervik samma dag håller spelningarna till i Matsalen. Runt midnatt öppnar vi dock upp i stora klubben där våra eminenta damer vänder vax för den danssugne!

Vi ses!

2/7
22-03
100 kr
20 år

 


Köp biljett