INSTÄLLT – Highasakite

Arrangör KB West
Datum tisdag 22 september
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 250:-
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Tyvärr måste vi meddela att Highasakite ställer in sina kommande spelningar i höst och därmed även spelningen på Pustervik den 22 september. Detta på grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset. Just nu är inget nytt datum aktuellt och samtliga köpta biljetter återbetalas automatiskt.

Då spelningen i april blev inställd kör Highasakite istället 22:e september!

Norska indiepoparna Highasakite återvänder till Göteborg för en exklusiv Sverigekonsert den 22 september på Pustervik!

Highasakite har länge varit en av Norges främsta indieinstitutioner och gruppen står bakom en diger lista av släpp med kvalitativ indierock. Genombrottsalbumet ”Silent Treatment” (2014) – slog rekord i längsta tid på albumtopplistan i Norge, med över makalösa två år (!) på Topp 40-listan. Senaste plattan “Uranium Heart” följdes av turné som i våras tog dem till Göteborg där ett smockat Pustervik fick uppleva en fullkomligt magisk konsert.

Nu är Highasakite tillbaka med ny musik. Ett nytt album ska snart se dagens ljus och vi förväntar oss inget annat än ytterligare stordåd. Gruppen har blivit känd för sina extraordinära liveshower, och med sitt nya material siktar de på att behålla sin position som en av Skandinaviens mest spännande musikexporter just nu.


Köp biljett