Hollow Ship + Songs of Boda

Arrangör Pustervik
Datum lördag 17 december
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 200:-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

En riktigt fin kväll på årets slutspurt med två av stadens finaste akter, bombastiska Hollow Ship och ingen mindre än Songs Of Boda med band 17 december! 

Hollow Ship 

(SE) Hollow Ship kommer tillbaka till Pustervik. Sist var det som förband till Hällas men sedan dess har gruppen vuxit ur den kostymen. Nu är de här tillsammans med THE SPACE MOTION SHOW skapat tillsammans med Freddy Wallin och Daniel Johansson. Freddy skapar Stop-Motion animationer med freakade psykedeliska inslag. 
Pustervik blir den självklara scenen och nästa nerslag i Hollow Ships eviga sökande efter den ultimata ljudbilden. 

Songs Of Boda

Bakom namnet Songs of Boda hittar vi den mycket begåvade singer/songwritern Daniel Skoglund, bördig från Borås. Tidigare aktiv som musiker med Ramblin Nicholas Heron och Daniel Norgren bland annat. 

Songs of Bodas material är dynamiskt och tillgängligt och på en hantverksmässigt väldigt hög nivå. Senaste albumet Garland (2021) berömdes med en ++++ i Aftonbladet och med rubriken ”Vidsynt och uppriktigt med Songs of Boda”. 

Hans musik har god rotation på radio och andra ljudliga medier och har gjort Songs of Boda till ett respekterat och etablerat namn i våra västra regioner inte minst. Tre album och en lång rad singlar ligger i bagaget. 

Live har vi bevittnat Songs of Boda både med band och solo, denna afton har Daniel laddat på med fullt band! Uppmärksamma konsertbesökare har sett han på våra scener i samband med Daniel Johnston, Klabbes Bank, Maple & Rye, Calexico, Lisa Wanloo och ovan nämnda artister. Alltid med samma genuina närvaro och ärliga framtoning. 

Freddy Wallin skapade videon till Songs of Bodas singel Hardball 2017 och Hollow Ships debutsingel When We Were Kings 2020.


Köp biljett