Horisont + Honeymoon Disease

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 3 februari
Insläpp 21.00
Pris 120
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

HORISONT – på scen 00.00
“Horisont are always going to be cool as fuck.” skrev Holly Wright (Team Rock) efter att ha hört bandets senaste album “Odyssey”, och man kan inget annat än att instämma!
Svenska hårdrockarna Horisont formades 2006 och har spenderat ett årtionde med att sparka röv. Med fyra album i ryggen skrev bandet nyligen kontrakt med majorbolaget Century Media Records och det femte albumet ”About time” släpps fredag 3 Februari! Så inte nog med att detta blir premiärgiget på deras omfattande turné, det blir även releasernas releasefest då den faktiskt sker på exakt samma dag som plattan släpps!

Horisonts musik för tankarna till storheter som Judas Priest, Deep Purple, Black Sabbath, Yes och Thin Lizzy – riffiga dueller, maffiga körer och med senaste albumtitelspåret (ca elva minuter) ”Odyssey” stundtals progressivt långa låtar

Horisont har spelat på några av Europas finaste festivaler så som Rock Hard (DE), Out & Loud (DE), Azkena Rock Festival (ES), Hard Rock Hell (UK) och avslutade 2015 med en sex veckors turné tillsammans med Kadavar och The Shrine.

I höst korsade Horisont Atlanten för att turnéra USA tre veckor tillsammans med Cincinnatikvartetten
Electric Citizen. 2017 blir ett ännu mer hektiskt år för Horisontarna. Efter ett gäng Sverigegigs i februari följs det upp med en europaturné ihop med Century Media-banden ´77 och Black Mirrors och det skulle inte förvåna mig om resten av årets spenderas på vägarna all over the globe för de här herrarna! 

Axel Söderberg – sång
Charlie Van Loo – gitarr
David Kalin – gitarr
Magnus Delborg – bas
Pontus Jordan – trummor

Facebook: www.facebook.com/horisontmusic
Hemsida: www.horisontmusic.com
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1tPw1T8FYkf9GoxQeTzIgU

Honeymoon Disease BIO:
Honeymoon Disease är göteborgs rivigaste rockkvartett som med vråltrimmade gitarrer och ett svettigt sjuttiotalsgung bjuder på en tung och färgstark käftsmäll. En fet gul- och blåtira med eftersmak av band som Thin Lizzy, The Hellacopters och Kiss.
Debutalbumet The Transcendence släpptes 2015 via Napalm Records och bandet har sedan dess turnerat flitigt runt hela Europa.
https://open.spotify.com/artist/3J9Pu5oZKlr4pceF4Xmwgj

DJ:S konsertlokalen: TBA
DJ:s matsalen: Jonte & Sebbe (Magna Mater) 

Club Slacker 
Fredag 3 Februari 
Pustervik 
Öppet: 21.00-03.00
http://www.jonk.se/
Entré: 120 kr 


Köp biljett