Hurula

Arrangör Klubb Instant LIVE:
Datum fredag 24 oktober
Insläpp 21.00
Pris 160
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Med debutalbumet "Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för" levererade Hurula ett av årets starkaste släpp och efter att ha erövrat festivalscenerna under sommaren är det dags för Hurulas mest omfattande turné hittills i höst.

Som frontman i Masshysteri slog sig Robert Hurula in i det svenska medvetandet och när bandet splittrades 2010, efter två briljanta album, lämnades ett stort vakuum på den svenska musikscenen. Efter tre års väntan återvände Hurula äntligen till tonerna av debutsingeln ”Sluta deppa” mig i januari i år och debutalbumet följde i april. Sedan dess har han varit en av årets mest tongivande akter, där samhälle och politik vävs samman med Hurulas känsla för melodi och knivskarpa hybrid av pop och punk.

Hurulas scenproduktivitet speglas även i studion. Bara månader efter debutalbumet har han börjat skissa på nytt material. Sagt är vi under hösten kommer att få höra mer av Hurula.

I höst ger sig även Hurula ut på vägarna för tolv stopp runt om i Skandinavien, inklusive tio över hela Sverige, med årets bästa och viktigaste rockalbum på svenska i ryggen.


Köp biljett