HUSET (releasefest) + Smokey Rox (live!)

Arrangör Basketklubben live:
Datum torsdag 2 oktober
Insläpp 21.00
På Scen 21.00
Pris 20
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben

HUSET
Tredje gången gillt!

Då var det dags för HUSET a.k.a. det hårdast arbetande bandet i showbiz i GBG för tillfället att åter äntra Pusterviks scen nu på torsdag 2:a oktober, förbered er mentalt på en övermäktig kväll som lätt kommer bli den bästa i oktober i vår stad! Mellan årets sommarturnérande gav HUSET ut de två första delarna ur EP-trilogin ”Vi kom", samt "Tillbaka" och nu häromdagen släpptes den sista EP:n i trioligin via Kingsize som heter "Till slut” och precis som föregående releaser firas det hos oss på Basketklubben. Vi ser fram emot en maxad kväll, fullspäckad med grym livemusik, gästakter, dj’s och stans bästa publik. 
Spotify: http://bit.ly/1wO8QAb
iTunes: http://bit.ly/1mAmEgV
Soundcloud: http://bit.ly/husetgbg
Facebook: http://on.fb.me/15xFx79

SMOKEY ROX 
Smokey Rox har hunnit med mycket i sommar. Bland annat gjort gästframtädanden på Way out west, Kulturkalaset och spelat på diverse svenska festivaler. Så sent som förra veckan släpptes nya låten 88 coffins, och mer material är att vänta till hösten. Fear of Lothing in Hisingen, lägg det på minnet!
Facebook: on.fb.me/1rFpAW3
Soundcloud: http://bit.ly/1kowtZb
 
DJ FINEST
Soul kitchen, Crazy Sexy Cool, The Bridge. DJ Finest har alltid någonting på gång. Flitigt spelande, konstant arrangerande och 110% dedikerad åt Göteborgs hiphop, soul & funkscen.
+ Resident DJs: MixMasterMange, Wikis & Lövet.
Cirka tider:
21.00-22.15 DJ Finest
22.15 Smokey Rox
22.45 Huset
23.30 Resident DJs + Finest