Hypnos + MaidaVale + Saturn

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 2 september
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

HYPNOS – på scen 00.00 

Nu har det gått 3 år sen Hypnos dundrade in på den svenska hårdrockscenen och det har varit fullt ställ från start! Med två skivor i ryggen samt över 200 livegig så återvänder nu Laserfladdermusen med en spelning på hemmaplan. Nya plattan Cold Winds har hyllats över hela världen och visar starkt hur bandet utvecklats under dessa 3 år. 

Korka upp Lord Calverten, detta ska firas! 

 

Videos: 

 

Lyssna här: 

https://open.spotify.com/artist/6ejwbkE9OrCGFbal1FPaPj 

 

MAIDAVALE – på scen 23.00 

MaidaVale har sedan starten i Fårösund på Gotland spelat sig in på många av landets klubb- och festivalscener med sin psykedeliskt influerade rocknroll. Trots att debutalbumet ”Tales of the wicked west” släpptes först för en månad sen har de redan hunnit avverka bl.a. Sweden Rock, Umeå Open, Muskelrock samt den lilla ubercoola festivalen Krökbacken! MaidaVale är ett band som jag som arrangör förväntar mig stordåd utav i framtiden. Jag har ändå bokat några tusen band genom åren och det är inte många som har lyckats med att framställa en sån gedigen första fullängdare. 

 

Lyssna här: 

https://open.spotify.com/artist/7rsoTsWjPBw9tyPbLXJko2 

 

Video: 

 

SATURN – på scen 22.00 

Saturn lirar hårdrock, det är inte svårare än så. 

Sommaren 2013 spelade de egenhändigt in fullängdaren Ascending "Live in Space" in som de sedan släppte digitalt. Efter att blivit kontaktade av Lee Dorrian på Rise Above Records släpptes den fysiska plattan 2014 i EU/UK/USA/Japan. 

 

Det har blivit en hel del vändor i Tyskland för Saturn de senaste två åren och ett par festivalspelningar i Sverige men de har bara spelat i Göteborg en gång och det var på Thrasher Island 2013 så det är verkligen på tiden nu! 

 

Det går även rykten på Järntorget om att vi kommer få höra en del alster från den kommande plattan för första gången så se till att komma i tid nu! 


Köp biljett