Hypnos + Scumbag Millionare + Hällas

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 7 april
Insläpp 22.00
Pris 120
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Club Slacker i samarbete med Trasher Island presenterar stolt:

HYPNOS – på scen 00.00
Hypnos, Hybris, Horisonts reservdelar, det där jävla Thin Lizzy coverbandet… Kärt barn har många namn. Nu är det dags för bandet att tacka av Prins Philip Lindgren med en rejäl afton på Pustervik. För dig som har levt under en sten de senaste tre åren kan vi säga att Hypnos levererar ös i linje med 70- & 80talets bästa hårdrock. Som en råtrimmad Volvo har dom lyckats spotta ur sig 2 fullängdare samt lagt hundratals mil på vägarna under sig.

Om Status Quo och Iron Maiden bjöd in Deep Purple på förfest är antagligen detta panten som blir över! Hemliga gäster på scenen och två tunga namn som support! Som Alexander den store sa: TIME TO DRIVE!

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/6ejwbkE9OrCGFbal1FPaPj

SCUMBAG MILLIONAIRE – på scen 23.15
SCUMBAG MILLIONAIRE
Göteborgs bösigaste rockorkester kommer i vanlig ordning att bjuda på ett dieseldoftande framträdande. Influerade av bl.a. Motörhead, The Hellacopters och The Bronx.

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/2OT0ERzAikorOYSIrRDjzA
https://www.facebook.com/ScumbagMillionaire/
https://www.youtube.com/watch?v=j5YnllCvCQg

HÄLLAS – på scen 22.30
Världsrymdens siare tillika beskyddare av den småländsk-östgotiska medeltida dygden bjuder på välsmakande äventyrshårdrock med influenser från sjuttiotalets folk, proto-metal och progressiva rock samt från tidig NWOBHM. Det hela adderas med svängiga och mäktiga orgeltoner a là Uriah Heep. Låt er inmundiga det kraftiga elixir som kvintetten blandar till och ni kommer att lämnas sömnlösa genom ett system av sagor om tyranner och stjärnryttare. Stå upp eller sitt ned och njut till vad detta band har att erbjuda!

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/6wL917RC8KC0ZwDbqmO60r

DJ:S klubben: TBA
DJ:S matsalen: TBA


Köp biljett