Ikhana

Arrangör Instant
Datum fredag 12 maj
Insläpp 23.00
Pris 120
Åldersgräns 20 år (18 år vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

IKHANA spelar på Pustervik!
Ifjol släpptes singlarna ”VHVH”och ”WTA”. I april släpper hon sitt efterlängtade debutalbum. Ihop med albumsläppet kommer hon under våren och sommaren även göra flertalet spelningar. 2017 är zebrafunkens år! Vi är mycket glada över att tillsammans med Schape kunna presentera en spelning på Pustervik!

Hon har sedan tidigare blivit hyllad för sin egenproducerade musik som hon själv har valt att kalla för ”zebrafunk”. 2016 släpptes singlarna ”VHVH”och ”WTA”,nu är hon aktuell med släppet med sit efterlängtade debutalbum April 2017. Ihop med albumsläppet kommer hon under våren och sommaren även göra flertalet spelningar. 2017 är zebrafunkens år!

IKHANA har blivit nominerad till Göteborgspriset i kategorin årets musik! Debutsingeln Pussycat blev av Musikguiden i P3 utsedd till en av första halvårets bästa låtar 2015. Andra singeln ”Ingen Annan” som IKHANA släppte tillsammans med producenten Nibla kom med på listan för årets bästa låtar 2015 när samma radioprogram listade sina favoritlåtar. Hon medverkar bland annat på remixen av Grillat & Grändys låt Kaliber, på både Skanders och Parhams debutalbum.

Live har IKHANA redan stått på dom stora scenerna hemma i Göteborg, som support till Seinabo Sey på konserthuset i Göteborg och på Linnéscenen under Way Out West 2016 tillsammans med Parham och resten av musikkollektivet SOM031.
IKHANA har sedan tidigare blivit hyllad för sin egenproducerade musik som hon själv har valt att kalla för ”zebrafunk”.


Köp biljett