In Flames – Slutsåld

Arrangör Live Nation
Datum söndag 19 mars
Insläpp 19.00
Plats Stora Klubben

In Flames släpper album – uppträder på hemmaplan!

De svenska metalgiganterna In Flames är högaktuella med sitt trettonde(!) album: "Battles", som släpptes idag. När en glad nyhet om Göteborgsbandet släppts så kan vi lika gärna addera en till. Med det nya albumet i gitarrcaset beger sig bandet ut på en Europaturné – med två stopp i Sverige! Den 19 mars blir det gig på Pustervik i Göteborg och den 20 mars spelar bandet på Berns i Stockholm. Det blir lite mer intimt än vanligt, lite svettigare men lika bra drag som alltid!

Biljetter släpps fredag 18 november kl. 10.00 via LiveNation.se

In Flames är det svenska bandet som tagit hela världen med storm. Man har gått från en lokal angelägenhet till en världssensation, sedan första albumet "Lunar Strain" släpptes 1994. Bandet säljer nu slut stora arenor i världens alla hörn och är givetvis fanfavoriter även i metalälskande Norden.

Med det nya albumet kommer In Flames att ta det tillbaks till den där svettiga och galna miljön som kan uppstå när bandets musik framförs live i klubblokaler. In Flames är fantastiska på stora arenor och festivaler – och minst lika fantastiska i en mer intim miljö.

Vi förväntar oss ett enormt tryck på biljetterna, som släpps den 18 november. Det blir två gig i Sverige som man INTE vill missa. Att lyssna in sig på nya albumet "Battles" och att lägga in "In Flames" i sin kalender den 19 + 20 mars är det enkla. Att få biljett till något av gigen kan bli en utmaning…

Hoppas att vi ses i mars!