Indie Nights Live

Arrangör Tinsel
Datum fredag 24 januari
Insläpp 21.00
Pris 150 + service avgift
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

AMAUNET

SKULDPADDA

WESTKUST

Den 24 januari 2020 slår Pustervik i Göteborg upp dörrarna till Indie Nights Live för första gången. Det blir en helkväll med livemusik i centrum med fokus på några av landets bästa indieband. Indie Nights Live sätter spotlighten på akter som går sin egen väg för att skapa den musiken som kommer ifrån dem själva.

Den kommersiella musiken dominerar bara mer och mer och det är mycket musik som inte kommer med på Spotifys topplistor. Indie Nights Lives primära uppgift är att se till att musik som vi känner borde ha en scen, ska få en scen och en plattform att göra sig hörd på.

Under kvällen kommer tre handplockade band och artister uppträda och Pontus Robertson står bakom DJ-båset för att bidra med ytterligare stämning i indiemusikens anda. Akterna kommer att variera från mer etablerade till mindre som är i början av sina karriärer. Ett av de främsta målen med konceptet är att band och artister som är i startblocken av sin karriär ska få en större scen att stå på och samtidigt berika Göteborgs kulturliv med indiemusik från hela landet.

Indie Nights Live den 24 januari arrangeras på Pustervik tillsammans med bokningsbolaget Tinsel Music i samarbete med Blackbird Artists. Med Tinsels expertis inom genren och Pusterviks resurser i Göteborg är målet att skapa helkväll som lyfter upp indiemusiken tillsammans med Göteborgs lokalbefolkning och skapa en fantastisk stämning i indiemusikens anda.

 


Köp biljett