Nytt Datum – Israel Nash + Support: Shadwick Wilde

Arrangör Rootsy & Woody West
Datum onsdag 4 maj
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 295 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Som följd av att COVID drar ut på tiden samt pga de nya, rådande restriktioner och lagar för sammankomster kommer konserten flyttas fram till 4 maj 2022. OBS – starttiden flyttas till kl 19:00

Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare vid eventuella biljettfrågor.

Efter ett långt, påtvingat upphåll återvänder Israel Nash äntligen till Skandinavien för spelningar. Under corona-isoleringen har Israel dock inte suttit sysslolös på ranchen i Dripping Springs, Texas. Han skrev och spelade in senaste plattan ”Topaz”, som släpptes våren 2021 till kritikernas jubel. Bland annat skrev Hymn: ”Förmodligen ett av årets starkaste album och därtill kanske årets bästa skiva att spela i bilen!” När det nu äntligen är möjligt att turnera igen, väljer Israel Nash att komma till Skandinavien för att spela som duo på små, intima klubbar. Och alla som någon gång sett Israel i det formatet vet att det är en mäktig upplevelse. Få artister har sådan pondus och scennärvaro som Israel Nash!


Köp biljett