Jack of Heart + Death Party

Arrangör Club Slacker & Great Shakes
Datum lördag 27 augusti
Insläpp 20.00
På Scen 21.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Matsalen

Great Shakes & Pustervik var snälla nog att låta Club Slacker tränga sig in lite denna kväll! Se det som den perfekta lönelördagen då du får 2 klubbar för priset av 1 (vidal sasson deluxe) Inte nog med att du får en go garagestart på kvällen, när banden gått av scen o merchen sålt slut är det bara att trippa nerför trapporna och dansa loss på Great Shakes!

 

JACK OF HEART – på scen 22.00

Det har gått 5 långa år sen Jack of Heart var i stan och vad bandet o framförallt den karismatiske sångaren Piero Ilov har gjort sen dess är det ingen som vet (och känner jag den gode Piero rätt är det nog inte värt att fråga honom heller.)

 

Jack of Heart lirar stökig ghettorock med garagefeeling o en jävla massa fuzz och för er som känner till Piero så vet ni ju att scenshowen alltid blir underlig o spektakulär på alla sätt o vis. 

Dessa fransmän har släppt ett gäng vinyler o turnerat världen runt med band såsom Black Lips, Ty Seagall, Demons Claws m.m.

Om det ringer en klocka o poletten inte trillar ner när det gäller Jack of Heart o Piero Lov så kanske du får en aha-upplevelse om du läser härnedan… 

Göteborgs garagegurun Marko Gillingsmark (eller Balkan-Marko som han kallades då) bokade dom och Tunnel Of Love. De däringa fransmännen som var extremt brötiga och iklädda en underlig mundering o svävade ut lite väl mycket, yep det var Jack of Heart det.  

Minns ni när Demons Claws var i ett fruktansvärt “bra” skick och gjorde dubbelgig på Henkan och gamla Truckstop back in the days? Den där keyboardisten som tappade byxorna på scen utan att märka det, yep thats our Piero….the Piero I love! 

Lyssna här: https://open.spotify.com/artist/5UYBtkLKQuT0Y7fB0HRTvV

https://www.youtube.com/watch?v=V_WqA1K0TwU

DEATH PARTY – på scen 21.00
Ni kanske är bekanta med bandet Cosmic Everland? Med ett snabbt namnbyte till Death Party fick de ett skivkontrakt med Alleycat Records och första sjuan är nu på pressning!
De lirar hård garagerock med en massa fuzz o kalifornieninfluenser såsom Ty Segall, Thee oh Sees, Fuzz, Meatbodies med mera lyser igenom utan att det för den sakens skull blir någon tråkig jävla efterapning utan identitet! 

Lyssna här: 
https://soundcloud.com/deathpartymusic

DJ: TBA

Lördag 27/8
Pustervik, Matsalen. 
Öppnar 20.00 
På scen: 21.00
Entré: 100 kr

Ni får även dubbel valuta om ni går på detta giget då Club Slackers kära vänner Mulle & Urban från Great Shakes låter alla gäster stannar kvar utan att behöva betala en ny entré för Great Shakes som kickar igång 22.00 o kör sin eminenta soul o danstävling fram till 03.00!