Jackie Mere

Arrangör Sustainable Punk
Datum fredag 2 februari
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 180 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Sustainable Punk Presenterar: 
Jackie Mere 
Pustervik 
2 Februari 2024 
Åldersgräns: 18 år 
Entré från: 21.00 
På scen: ca 22.00 

Jackie Mere har snabbt gjort sig ett namn på den svenska musikscenen med sina hjärtskärande texter och unika musikaliska uttryck. Hennes första singel ”It Ain’t Me,” som släpptes i februari, blev snabbt en radiopärla och banade vägen för hennes framgångsrika debutår. Idag släpps hennes fulländade debutalbum ”Everything’s Conditional”.

Efter den inledande framgången följde Jackie upp med en efterlängtad EP under sommaren, som fortsatte att imponera på både fans och kritiker. Hon fick äran att vara förband åt den svenska musikikonen Veronica Maggio i Stockholm och uppträdde på det prestigefyllda evenemanget Brilliant Minds. Jackie gjorde sin TV-debut på ”Allsång på Skansen” i somras och blev hyllad av Göteborgs-Posten och Aftonbladet som årets nykomling. Hennes autentiska och känslosamma låtar har imponerat på stora musikkritiker och gett henne en plats i rampljuset som en av de mest spännande nya artisterna i Sverige.

Idag släpper hon debutalbumet ”Everything’s Conditional”, med vilket det är tydligt att hennes musikaliska resa bara har börjat. En resa som i februari tar henne på en liten Sverigeturné till tre städer och tre klassiska spelställen – Debaser i Stockholm, Plan B i Malmö och hennes hemstad Göteborgs konsertinstitution Pustervik.

”Redo för jättepublik med tidlöst soulsound” – Jan Gradvall, Di, 4 av 5

”… bör bli det mest älskvärda genombrottet på länge.” – Johan Lindqvist, GP, 4 av 5


Köp biljett