OBS Flyttat till Musikens Hus – Jesús Molina

Arrangör YOF Creative Partners
Datum söndag 5 maj
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 395 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

För första gången någonsin kommer den colombianske geniförklarade pianisten Jesús Molina till Göteborg. Molina har tagit världen med storm som en av de stora förnyarna av jazzpianot. Genom videos på sociala medier har han hänfört en hel värld med sin enorma talang och ödmjuka inställning. 

Jesus Molina föddes i Sincelejo, Colombia 1996 och började spela saxofon vid 12 års ålder. Tre år senare bestämde han sig för att byta instrument och fokusera helt på pianot. 2016 fick Molina det prestigefyllda Latin Grammy Cultural Foundation-priset och Juan Luis Guerra-stipendiet som inkluderade en musikutbildning vid berömda Berklee College of Music i USA . Idag är han en av de stigande stjärnorna på den internationella jazz- och fusionscenen.

Molina har arbetat och delat scener med artister som Jordan Rudess, Noel Schajris, Marco Minnemann, Rudy Perez, Eric Marienthal, Gabriela Soto, Randy Brecker, Carlitos del puerto, Randy Waldman, Zedd, Jesus Adrian Romero, John Patitucci och många andra.Molina uppträder på Pustervik med sin elektriska trio.


Köp biljett