Joel Alme

Arrangör United Stage & Frihamnen Event
Datum fredag 3 februari
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 325:-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

JOEL ALME GÖR TVÅ EFTERLÄNGTADE KONSERTKVÄLLAR PÅ PUSTERVIK

Efter att Joel Alme växlade till svenska på albumet Flyktligan (2015) var det ingen tvekan om vilket språk han skulle sjunga på. Berättelserna om uppväxt, arbetarklass och missbruk nådde ett nytt djup trots att kärleken för hans engelskspråkiga klassiker som A Young Summer’s Youth aldrig någonsin kommer dö ut. Nu är han aktuell med sitt sjätte album Sköt er själva så sköter jag inte mitt, som är ett stämningsfullt och filmiskt album som skildrar hur en människa i obalans under ett och samma dygn, från morgon till morgon, blickar tillbaka på sitt liv. Låtarna på den nya skivan är nerslag i olika faser av livet och nu har du chansen att ta del av dem under två efterlängtade konsertkvällar på Pustervik

Med nya, hyllade, albumet ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt” kommer Joel Alme till Pustervik för två magiska kvällar i februari.

Efter tre engelskspråkiga och två svenskspråkiga skivor släppte Joel Alme sitt sjätte album ”Sköt er själva så sköter jag inte mitt” under hösten 2022. Kritikerna höjde albumet till skyarna.

5/5

”Ett fulländat album… Det här går inte att göra bättre”

Jan Gradwall / Dagens Industri

4/5

”Han har aldrig gjort det bättre”

Göteborgsposten

5/6

”En välbehövlig ögonöppnare”

GAFFA

4/5

”Berör som ganska lite annat i det här landet”

Aftonbladet

Under sommaren följde Alme med som support på Lars Winnerbäcks stora utomhusarenaturné över hela Sverige.


Köp biljett