Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb + Michaela Åberg

Arrangör Woody West
Datum fredag 3 juni
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 180
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Som följd av att COVID drar ut på tiden samt pga de nya, rådande restriktioner och lagar för sammankomster kommer konserten flyttas fram till 3 juni.

Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare vid eventuella biljettfrågor.

JOHAN AIRIJOKI & MALMFÄLTENS ROCKKLUBB
Johan Airijoki på vinterturné med nya skivan ”Får jag vara din kille”!

Senare i höst släpps albumet ”Får jag vara din kille”, två smakprov är redan ute i form av titelspåret ”Får jag vara din kille” och ”Sluten verkstad”. Nu är det också klart att det blir en vinterturné med Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubb i början av 2021.

Den 9 oktober släpps Johan Airijoki & Malmfältens Rockklubbs nya album ”Får jag vara din kille” på skivbolaget Startracks. Det blir vacker glesbygdspoesi och krängande, svängande popinfluerad bluesrock.

Albumet kommer både som vinylskiva och digitalt. Ett flertal singlar släppas fram till albumet, redan nu är titelspåret ”Får jag vara din kille” och ”Sluten verkstad” ute.

Gruvarbetaren och musikern Johan Airijoki debuterade 2014 och har sedan dess släppt tre fullängdsalbum, det senaste ”En blyg viol” 2018. Tillsammans med sitt band Malmfältens Rockklubb har han turnerat från Gällivare i norr till Malmö i söder. Det har varit slutsålda klubbspelningar och festivalkonserter där den golvade publiken fått uppleva laddade ögonblick fulla av Johans vackra glesbygdspoesi och krängande, svängande popinfluerade bluesrock.

Med den nya skivan i bagaget blir det en vårturné under 2021. Från Malmö i söder till Luleå i norr. 

Support: MICHAELA ÅBERG
Michaela Åberg är en kraft att räkna med för den som vill förtrollas av långsam men rå psykrock. Det är ett oväntat giftermål mellan malande gitarrer, sprakande orgelljud och skör sång. 

Ikväll firar Michaela debutalbumet This is fine, uppföljaren till debut-ep:n Merry Crisis som beskrivits som ”Filmiskt, mystisk och olidligt spännande psykrock”. Albumet bjuder på 7 spår och är en sorts distad ökenresa, men med inslag av intimitet.

Kvällen till ära har Michaela satt ihop ett band med ett uppdrag, att presentera skivan så som den ska lyssnas: live och med maximalt oljud.


Köp biljett