Johnossi + Boy Destroy + Nordmark

Arrangör Frihamnen Event & United Stage
Datum onsdag 8 mars
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 395
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Så Mycket Bättre-aktuella Johnossi drar ut på stor Sverigeturné 

Ett av Sveriges bästa liveband och tillika Så Mycket Bättre-aktuella Johnossi dra ut på stor Sverigeturné med start på Cirkus i Stockholm den 22 Februari. 

Hyllade Grammis- och P3 Guld vinnande rockduon släppte tidigare i år sitt sjunde album ”Mad Gone Wild” och spelade på både svenska festivaler, Kalas-turnén

samt en lång Europaturné i somras. Detta är dock den första svenska klubbturnén sedan senaste albumet släpptes. Som förband tar de med sig nya artisten Boy Destroy.  

Sångaren John Engelbert gjorde nyligen sin entré i TV4 programmet Så Mycket Bättre och tog både de andra medverkande artisterna och TV-publiken med storm.

Johnossis första tolkning ”Anxious Angel” (original av Maja Francis) gick direkt in på Spotify Topp 50 listans 3:e plats och hyllades av recensenterna. 

Det kommer ytterligare flera nya tolkningar från Johnossi parallellt som Darin är på väg att få en hit med sin Så Mycket Bättre tolkning av Johnossi stora låt ”What´s The Point”

Johnossi gjorde sin första turné som förband till Soundtrack of Our Lives redan 2004 och har sen dess tagit sin enorma scenenergi och högoktaniga liveshow världen runt. 

Nu ser de fram emot att få möta sin stora svenska publik igen:

– ”Vi trivs som allra bäst på scen och att ge allt vi har för vår publik. Längtar efter att återigen vända upp och ner på dygnet i ett par månader… Som förband tar vi denna gång 

med oss vår polare Boy Destroy.

Om Boy Destroy

Göteborgaren Boy Destroy debuterade våren 2021 med sin internationellt hyllade ”Warpaint EP”. Han är en modern artist som flyter ganska fritt mellan genrer som alt-rock, punk pop och en del hiphop. 

Släppte alldeles nyligen sin nya singel ”Left Handed”. 


Köp biljett