Joshua radin + Support: Rachael Yamagata

Arrangör KB West + Pustervik
Datum torsdag 5 maj
Insläpp 19.00
Pris 350 + service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Singer-songwritern Joshua Radin är aktuell med nytt album och besöker Göteborg till våren! Den 5 maj kommer Radin tillbaka till Pustervik – missa inte det! 

Joshua Radins personliga och omedelbara blandning av pop och folk har förgyllt världen i över femton år. I sina låtar skildrar han relationer, kärlek, livet och allt däremellan – alltid med en stor dos igenkänning. Uttryck och melodier tycks han aldrig få slut på, och hans säregna sångröst och teknik gör att varenda ton berör på djupet.Tanken var aldrig att det skulle bli någon artist av Joshua Radin, men efter att ha spelat upp en av sina tidiga kompositioner för vännen, tillika skådespelaren Zach Braff, fick han den uppmuntran som behövdes för att ge musiken en chans.

Han blev superstjärna över en natt när singeln Winter var med i TV-serien Scrubs. Sedan dess har hans känsloladdade kompositioner tonsatt flera TV-serier, som Greys Anatomy och One Tree Hill.Senare i juli släpps Radins nionde studioalbum ”The Ghost and the Wall”.

I vår tar Radin ut de nya låtarna på en turné som stannar till i Göteborg. Räkna med en salig blandning av gammalt och nytt, och räkna med att bli berörd.


Köp biljett