Joy + Support: Bud Stankz

Arrangör Instant
Datum fredag 18 januari
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 180
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

JOY ÄR TILLBAKA MED EXKLUSIV TURNÉ OCH NY MUSIK PÅ ENGELSKA

Support: Bud Stankz

Ständigt aktuella Joy är tillbaks i en ny skepnad! I början av 2018 åker hon ut på en exklusiv turné med tre stopp: Göteborg, Malmö och Stockholm. Detta blir också första gången vi får höra Joy på engelska.
Finns det något som Joy M’Batha inte klarar av? Under 2018 har hon släppt ny musik, ställt ut en egen konstsamling, gjort ett modelljobb i Vogue, spelat runt om i Sverige, Norge och Finland, frontat en artikel i New York Times och spelat in musik med söndersliten läpp.
Men det tar inte slut där. Nu ser ännu ett av multitalangens mästerverk dagens ljus när hon släpper en helt ny EP- på engelska! Först ut är singeln ”Coin Collector” som Joy själv beskriver som sin personliga anthem:
”’Coin Collector’ är min hyllningssång. Livet har inte varit lätt för någon av oss så varför skämmas över det vi har bakom oss? Viljan att göra det bättre för mig själv genom att hustla, samla och panta burkar för att överleva och stjäla för att komma dit jag är idag, det är något jag kan se tillbaks på idag och bli stärkt av. Folk såg snett på mig, nu ser de upp till mig.”
Med ny musik på engelska kommer också en turné. I början av 2019 intar Joy scenen starkare än någonsin. Om inte en hundattack kan stoppa henne från att leverera på topp så kan inget göra det.


Köp biljett