Jul med Franska Trion

Arrangör KB West
Datum lördag 22 december
Insläpp 19.00
Pris 320
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Den 22 december firar vi in julen med Franska Trion när de besöker Pustervik och bjuder upp till dans till tonerna av både nytt material och naturligtvis sina älskade julsånger!

Som traditionen bjuder ställer Franska Trion åter till med kalas när det lackar mot jul! Den göteborgska jazz-rock-någonting trion har gått från klarhet till klarhet och har gått från en lokal angelägenhet till en nationell sådan och spelar numer för fullsatta hus runt om i vårt avlånga land. Bandet har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar likväl för sina explosiva liveframträdanden.

Den 24 augusti släpps nionde plattan ”Blod på våra händer”, uppföljaren till unisont hyllade ”Los Angeles”, och förväntningarna är höga. Bandet utlovar låtar från hela sin karriär men de låtar som står i centrum denna afton är hämtade från en äkta svensk klassiker, nämligen 2011 års magiska jul-platta ”Våra mest älskade julsånger”. Förutom detta kommer Tomten på besök och delar ut fina julklappar till de besökare som vågar komma fram och prata, baren serverar juliga shots och en support tillkommer (exakt vad meddelas senare)!

Med andra ord utlovas ordentligt julmys och ingen kommer kunna undgå att julen i år firas på Pustervik!


Köp biljett