Kai Martin & Stick!

Arrangör Pustervik
Datum söndag 7 april
Insläpp 19.00
På Scen ca 20.00
Pris 150
Åldersgräns 18 år
Plats Lilla Klubben
Köp biljett

 

Den 10 augusti 1985 gjorde Kai Martin & Stick! sin sista spelning. Bandet som bildades den 1 april 1978 var färdiga med sin musik. Var sak har sin tid. Nu återförenas bandet för konserter med albumet Röd Plåt som grund. Skivan, som kom i april 1982, blev epokgörande inom svensk musik. Slagkraftig, engagerad och rastlös var det ett album som inte lämnade någon oberörd.

När Kai Martin & Stick! återigen spelar är det för att tiden är den rätta. Musiken från tidigt 80-tal har fortfarande sin givna plats i tillvaron. Låtar som ”Rör, rör, rör dig nu”, ”Det här är krig”, ”Hjärta av glas” och ”Vi kunde vara allt” har inte bara sin givna plats i historien utan också här och nu. Något som visades med emfas då bandmedlemmarna Georg Cremonese och Kai Martin gästade Augustifamiljen med just ”Rör, rör, rör dig nu” vid Pusterviks invigning i slutet av april 2012. En låt som gick som en löpeld genom den fullsatta salongen.

Kai Martin & Stick! 2013 är: Gomer Explensch, saxofoner, Georg Cremonese, gitarrer, Ronny Rock, trummor, Kai Martin, sång, Markus Larsson, keyboard, och Alexander Gabay, bas.


Köp biljett