Klubb DAZE – Fri Entré!

Arrangör Extragalactic Sounds
Datum torsdag 3 mars
Insläpp 21.00
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Vår egen räper Simon Bilbomb fyller år and we gon’ celebrate! Ni kanske sett han schwischa förbi runt hörn på Pustervik med 27 glas i stapeln. Denna afton lovar han istället att bjuda på ett gäng alster, däribland några gamla tracks som han säkert glömt texten till. Kom och fira den lilla rackaren med oss!

Extragalactic Sounds är ett lokalt kreativt kollektiv som föddes 2009 i en lägenhet vid Jaegerdorffsplatsen. Det består av ett gäng spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse; här ryms utöver beatmaking också electronica, rap, spoken word, grafisk design, graff, videoanimation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit, men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.

Tillsammans har vi nu skapat DAZE! En klubb som fyller tomrummet och bjuder på en musikscen som vi tycker saknats. En scen framvuxen ur laptop-generationens möjligheter att skapa unik, framåtskridande musik hemifrån sina sovrum. En scen som födde fram en ny era av hiphop –där symbios skapats med elektronisk dansmusik, och som befäste den instrumentala beatmakingen som en självständig part. Genren har nu funnits i några år och idag är utbudet en myriad av olika stilar och subkategorier. Ofta benämnt som Future Beats och lite svårt att sätta fingret på.

Extragalactic Sounds har funnits med hela vägen och vill nu dela med sig på hemmaplan! Det blir såsigt, luftigt och drömmande. Euforiskt, upplyftande och glatt. Vackert, söndrigt och sorgligt. Allt på en gång i en smooth ström.

DAZE styrs i samarbete med det supergrymma klädmärket Majls http://www.majls.se/

När: 3/3 kl 21-02

Var: Pustervik matsalen

Alldeles gratis!