Klubb DAZE! Fri Entré

Arrangör Extragalactic
Datum torsdag 17 december
Insläpp 22.00
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Vi utbringar ett stort tack till alla er som kom och firade premiärkvällen med oss! On and on, nu kör vi igen – DAZE i din matsal!

 

Extragalactic Sounds är ett lokalt kreativt kollektiv som föddes i en lägenhet vid Jaegerdorffsplatsen 2009. Det består av ett gäng spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse men här ryms utöver electronica också rap, spoken word, grafisk design, videoanimation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit, men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.

 

Vi har skapat DAZE! En klubb där vi fyller tomrummet och bjuder på en musikscen som vi tycker saknas lite. En scen framvuxen ur laptopgenerationens möjligheter att skapa unik, framåtskridande musik hemifrån sina sovrum. En scen som födde en ny era av hiphop i symbios med elektronisk dansmusik och som befäste den instrumentala beatmakingen.

 

Genren har nu funnits i några år och idag är utbudet en myriad av olika stilar och subkategorier. Ofta benämnt som Future Beats och lite svårt att sätta fingret på.. Men! Extragalactic Sounds har funnits med hela vägen och vill nu dela med sig på hemmaplan! Det blir såsigt, luftigt och drömmande. Euforiskt, upplyftande och glatt. Vackert, söndrigt och sorgligt. Allt på en gång.

 

När: 17/12 kl 22-02

 

Var: Pusterviks Matsal

 

Alldeles gratis