Klubb Instant: Den Svenska Björnstammen

Arrangör Instant
Datum fredag 8 december
Insläpp 21.00
Pris 300
Åldersgräns 20 år (18 år vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Äntligen kommer Den Svenska Björnstammen tillbaka till oss.
Senast dom var här var det helt galet bra!

Den Svenska Björnstammen är äntligen tillbaka med ny musik. Efter att ha tagit en paus i turnérandet för att spela in ny musik ger de sig nu ut på en höstturné. I maj kom ett efterlängtat släpp av singeln ”Lämnar” från deras kommande album och under hösten kommer ytterligare två nya singlar från albumet, som släpps 2018.
Musikkollektivet Den Svenska Björnstammen har skapat en kreativ plats på en gård strax utanför Norrköping, och är även på gång att bygga en studio i Göteborg. Med kooperativa ambitioner fortsätter gruppen sin strävan efter ett tillåtande och inkluderande sammanhang. 2011 kom det stora genombrottet för gruppen med albumet ”Ett fel närmare rätt” som innehöll megahiten ”Vart jag mig i världen vänder”. Totalt har de släppt tre skivor som bevisat att Den Svenska Björnstammen är några att räkna med på den svenska musikscenen.
”Det ska bli väldigt roligt att komma ut och spela, och vi ser verkligen fram emot att visa upp vår nya scenshow. Med ett nytt visuellt uttryck är förhoppningen att tänja en aning på konsertformatet”
På höstens turné har de med sig mer musik i form av de två högaktuella akterna Ambivalensen och Simon Kuylenstierna.


Köp biljett