Klubb Instant: Glenn Udéhn + The Tape

Arrangör Instant
Datum fredag 13 april
Insläpp 21.00
Pris 120
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Glenn Udéhn

2014 släppte Glenn debutalbum "Lilla London Brinner", en skiva där det pratades om Håkan Hellströms arvtagare, Göteborgs nya pophopp och stans nya indieprins.
Sedan dess har Glenn gjort otaliga spelningar runtom i Sverige, spelat ihop med popikonen Kristian Anttila, varit med på SVT och haft skivkontrakt med Sony/Docks.
2016 släpptes den hyllade EP:n ”Innan det är för sent” där bland annat hyllningslåten till Jazzhuset ”Början på slutet” finns med.

Den 13 april släpps det nya albumet ”Det går åt helvete nu”.
”Jag tror att många känner att det inte blir som man tänkt sig så ofta. Jag är nog ganska extrem när det kommer till att älta felsteg och dåliga beslut. Skivan handlar mycket om när man upptäcker att tonårshjärtat har slutat slå, att bo i en stad där sommaren ofta regnar bort och att aldrig nå sina drömmar.”
– Glenn Udéhn

www.glennudehn.se
 
https://open.spotify.com/artist/22Ue8afG91TmVReWhnpVkZ?si=sIkVEZrrQ2m1t5H7Seodpg
 
 
The Tape
 
Med en suggestiv ljudbild, medvetna texter och en lång efterklang skapar The Tape ett unikt sound som är svårt att lämnas oberörd inför. Dynamiska trumkomp, effektfulla gitarrer och den karaktäristisk sången utgör essensen av trion. År 2015 slog de ner med EPn ”Winter Cave” och debutalbumet sägs nu vara på gång.
 
https://open.spotify.com/album/7E84COn2dV7Vs8Q66WuxZT?si=IamQKsQyS8GzHhYrttv90Q
 
 
Pustervik, Järntorget, Göteborg
Fredagen den 13 April
Dörrar kl 21
Åldersgräns 20 år, 18 år med förköp

Ses där!
 


Köp biljett