Klubb Instant Live: Eldoradio + Linn Koch -Emmery

Arrangör Klubb Instant
Datum fredag 14 september
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 120 kr
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Eldoradio
Indierockbandet som flera gånger sagts vara Sveriges svar på The Libertines, släppte förra året sitt debutalbum ”21st Century Explosive Sound”. Men redan innan plattan hade landat så hann dom med att imponera på P3s musikredaktion och deras singlar gick varma på kanalen. Albumsläppet följdes upp med en Englandsturné och festivalspelningar på bl.a. Peace & Love och Uddevalla Solid Sound.

Ny EP är släppt under sommaren och en turné i tyskland är bokad men först vill vi såklart att de kommer till oss och spelar!!!

Linn Koch-Emmery
14 september släpper Sveriges nya indie stjärna Linn Koch-Emmery nya singel “Don’t Sleep on my Luv” samt spelar på klubb Instant på Pustervik i Göteborg

Linn har det senaste året inte bara levererat hyllad lo-fi indie fylld av skarpa melodier som gräver sig långt in i ens undermedvetna. Hon har även turnerat USA och Mexiko, öppnat för Johnossi på deras europa turné, spelat förband till Pussy Riot och hylltats av Seymour Stein (SIR Records, Ramones, Madonna, Talking Heads, Depeche Mode) på MUSEXPO i L.A. som “festivalens bästa artist”. Den 20 september spelar hon på Reeperbahn festival i Hamburg.

Sedan debut EPn “Boys” (2018) har det surrats om Linn världen över, musiken har lovordats av de stora bloggarna, The Line of Best Fit, DIY Magazine och Passport Approved mfl, plockats upp av radiostationer som KCRW, KROQ och P3, uppmärksammats i Dagens Nyheter och Aftonbladets veckans bästa listor och hamnat på en mängd Spotify listor.

“Don’t Sleep on My Luv” är skriven av Linn Koch-Emmery, producerad och mixad av Niklas Berglöf och mastrad av Magnus Lindberg. Det är den andra singeln från hennes nästkommande EP som kommer att släppas som en vinyl tillsammans med den första EPn.


Köp biljett