DAZE feat. FemteFlecken

Arrangör Pustervik
Datum torsdag 30 augusti
Insläpp 21.00
Pris Gratis
Plats Foajén

Moi! Daze är tillbaka för den månatliga dosen av dova, söta och dundrande beats på byns bängaste bal i Pusterviks svängda foajebar. Vi finns här för er alla som någonsin haft en förkärlek för hiphop, beats och lite go vardagsvimmel sista torsdagen i månaden. Always ♥

I den klassiska hiphopens era fostrades FemteFlecken och kommer som sist ut av oss grundare headlina för ett fett set som hyllar rapens ädla konst. Vi får höra en uppsjö av insane mc’s ano 85-95 och om du diggar rhyme schemes, knasiga flows och lekfulla deliverys är det bäst du genast gör en saftig markering i din filofax!

Vad finns mer att säga. Plong!

När: 30/8 kl: 21.00 – 02.00

Var: Pustervik

Fri entré

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

FemteFlecken

https://www.instagram.com/v_spot/

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

CLOUDIN

thedaysbefore

https://sptfy.com/2oWy

https://www.instagram.com/gustafskywalker

Zap Holmes

https://www.instagram.com/zapholmes

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

DAZE är klubben som fyller tomrummet och bjuder på en musikscen som vi tycker saknats. En scen framvuxen ur laptop-generationens möjligheter att skapa unik, framåtskridande musik hemifrån sina sovrum. En scen som födde fram en ny era av hiphop –där symbios skapats med elektronisk dansmusik, och som befäste den instrumentala beatmakingen som en självständig part. Genren har nu funnits i några år och idag är utbudet en myriad av olika stilar och subkategorier. Ofta benämnt som Future Beats och lite svårt att sätta fingret på. Det blir såsigt, luftigt och drömmande. Euforiskt, upplyftande och glatt. Vackert, söndrigt och sorgligt. Allt på en gång i en smooth ström.

Extragalactic Sounds är ett lokalt kreativt kollektiv som föddes 2009 i en lägenhet vid Jaegerdorffsplatsen. Det består av ett gäng spretiga individer som valde att gå samman och dela på skaparglädjen. Grundpelaren har alltid varit ett gediget musikintresse; här ryms utöver beatmaking också electronica, rap, spoken word, grafisk design, graff, videoanimation och spelproduktion. Vår plats i kosmos har vi aldrig riktigt funnit, men vi seglar ständigt vidare mot nya brytpunkter.

✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

DAZE

Extragalactic Sounds

Spotify: https://goo.gl/2MpZ7g

Youtube: http://www.youtube.com/user/ExtragalacticSounds

Instagram: http://instagram.com/extragalacticsounds