INSTÄLLT – Kristofer Åström

Arrangör Woody West Lördagsklubb
Datum lördag 14 november
Insläpp 18.30
På Scen 19.00
Pris 250
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Tyvärr måste vi meddela att konserten kommer ställas in pågrund av rådande omständigheter och restriktioner. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 
Alla återköp sker automatiskt, du behöver inget göra. Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas via mail.

Ta hand om varandra!

KRISTOFER ÅSTRÖM
Kristofer Åström är rykande aktuell med sitt nya album Hard Times  
Åströms musikaliska bana började i början av 1990-talet som gitarrist, sångare och låtskrivare i bandet Fireside. Bandet släppte sex album mellan 1998 och 2003, turnerade flitigt i både Europa och USA, signades av stjärnproducenten Rick Rubin och hans bolag American Recordings som även släppte Johnny Cash sista album.

Kristofer Åström solodebuterade 1998 med “Go Went Gone”. Den större uppmärksamheten som soloartist kom med det grammisnominerade albumet “Nothern Blues” 2001 som innehöll låten “All Lovers Hell”.

Han har genom åren samarbetat med artister som bl.a. The Bear Quartet, Monster, Cookies N’ Beans och Britta Persson.

Kristofer tilldelades 2010 priset i kategorin årets singer-songwriter för albumet “Sinkadus” på Manifestgalan. Han har även producerat samt varit låtskrivare åt flertalet artister.

Biljetterna säljs som gruppbiljetter för bord om fyra eller två stolar. Detta för att få in så pass mycket folk på spelningarna att de fungerar ekonomiskt samtidigt som arrangemangen är säkra och följer rådande regelverk. Överraska familjen eller kompisgänget med en biljett för fyra!


Köp biljett