Kristofer Åström & Band

Arrangör Woody West Lördagsklubb
Datum lördag 16 januari
Insläpp 21.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Woody West Lördagsklubb!
Live: Kristofer Åström & Band
Dj's: Café Publikpojkarna Jacko&Altay + woody-Kim (Klubben) samt Country-Kristina (Matsalen)
Efter succén med nya albumet "The Story of a Heart´s Decay” och höstens turnén i samband med den återvänder Kristofer Åström och hans band till Pustervik för en exklusiv spelning på Woody West Lördagsklubb! 

Först som medlem i legendariska Fireside och sedan som soloartist har exil-norrlänningen Kristofer Åström varit en förgrundsfigur inom den svenska alternativa musikscenen i över femton år. Genom åren har Åström byggt upp ett imponerande musikaliskt arv med en strid ström av album utav högsta klass och en framgångsrik karriär både nationellt och internationellt. Som artist har Kristofer alltid varit en personlighet med obeveklig konstnärlig integritet både som sångare och låtskrivare. 

En sann hjälte som genom ärlig, vacker och kompromisslös musik givit den svenska indiescenen ett eget alternativ till americanascenen och dess singer/songwriters tillsammans med bolagskollegan Christian Kjellvander och kan ses som en föregångare till namn som The Tallest Man On Earth och First Aid Kit. Sedan några år tillbaka räknas numera Luleås förlorade son till vår stads förnäma musikscen och denna kväll gör Kristofer Åström en exklusiv klubbspelning som spänner över hela hans karriär tillsammans med sitt eminenta band som har backat honom de senaste åren. I bandet finner du Flamman (Dag Vag, Flamman, The Virtues), Fredrik Normark (Kjellvander, Gin Lady, The All Janet), Jonas Kernell (Her Majesty, Furrheads, Love Kills) och Fredrik Moberg (The Virtues).


Köp biljett