Laakso

Arrangör Klubb Instant & Pustervik
Datum fredag 27 maj
Insläpp 19.00
Pris 245
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Av alla musikaliska presenter som landade sommaren 2015 var Laaksos återkomst en av de absolut finaste. Efter en exklusiv Popaganda-spelning har många längtat efter mer och i slutet av maj får Stockholm, Göteborg och Malmö äntligen uppleva Markus Krunegård, David Nygård, Lars Skoglund och Mikael Fritz i storslagen Laakso-dräkt.

Året var 2003. Laaksos officiella debutalbum “I Miss You, I’m Pregnant” landade i skivbutikerna och hela pop-Sverige fick ett nytt favoritband. Under de efterföljande åren släppte bandet ytterligare ett par album och ett flertal EP:s och lät oss nynna med i låtar som “High Drama”, “Norrköping”, “Västerbron” och “Italy vs Helsinki” innan de gick i dvala.

Under förra året fick alla som sörjt Laaksos frånvaro den finaste av presenter, när bandet med ny singel och exklusiv Popaganda-spelning meddelade sin återkomst. I samband med detta annonserade Laakso även ett nytt album, som skulle se dagens ljus under våren 2016. Nu, alltså!

Albumet har fått namnet “Grateful Dead” och släpps den 22 april. De hittills två släppta singlarna “Time of My Life” och “So Happy, So Sad” gör att vi kryssar dagar i kalendern tills dess.


Köp biljett