Långfinger + Robert Pehrssons Humbucker + The Scrags

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 4 april
Insläpp 21.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

 

LÅNGFINGER – på scen 00.00

Långfinger: handens längsta finger, världens mest internationella gest och tillika Göteborgs mest högljudda trio! Med 2 fullängdare, 1 EP och femhundratusen svängiga riff i bagaget tar Långfinger var publik med storm likt den store Kung Bores allsmäktiga vrede! Från Liepaja till London, Långfinger sprider sitt musikaliska rockpaket som en projektil genom kosmos och tillbaka! Rockstravagánza unite!

 

ROBERT PEHRSSONS HUMBUCKER – på scen 23.00

Robert Pehrsson har under sina 20 år som musiker spelat med band som Runemagick, Thunder Express, Death Breath, Dundertåget, Imperial State Electric, Slingblade, Nerconaut och Dagger. Nu gör han en hyllad solodebut under namnet Robert Pehrssonʼs Humbucker. Skivan har av tyska Rock Hard magazine utsetts till månadens album och kritikernas lovord fortsätter att rulla in. Albumet är inspelad i Gutterveiw Recorders i Stockholm. Medverkande musiker på plattan är vännerna Nicke Andersson, Dolf De Borst och Tomas Eriksson från Imperial State Electric, Peter Stjärnvind (Nifelheim, Black Trip), Joseph Tholl (Enforcer, Black Trip), Robert Eriksson (ex The Hellacopters), Olle Dahlstedt (Entombed), Johan Bäckman (Necrocourse) samt Johannes Borgström. Vad blir då resultatet när dessa välrenommerade musiker spelar tillsammans?

– En blandning av rock, hårdrock och pop. Så classic rock är en okej beskrivning och jag gillar alla de gamla banden som sorteras in i det facket, säger Robert Pehrsson.

 

THE SCRAGS – på scen 22.00

Vid tjugo minus är det kanske inte rimligt att spela in en livevideo utomhus, men the Scrags har aldrig varit ett särskilt rimligt band. The Scrags har alltid gjort saker på sitt sätt. Utan bokningshjälp har de genomfört hundratals spelningar på flådiga storstadsbarer och på den svenska vischans otaliga pizzahak och tonårsdiskon. 2006 köpte de fyra biljetter till New York och med demoskivor i fickorna drev de runt och lyckades göra vistelsen till en tiodagars barturné. 2008 fångades den tidiga karriärens vansinne på det självbetitlade debutalbumet som släpptes på Alleycat Records, som sedan följdes av tjusiga recensioner, en turné genom Europa och ett par minuturnéer i England. Häromvintern släpade de ut sina instrument på gatan utanför replokalen för att föreviga nya låten ”Cold Wind”


Köp biljett