Långfinger + Astroqueen + Synvilla

Arrangör Pustervik
Datum lördag 20 april
Insläpp 19.00
På Scen 19.30
Pris 250
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Pendulum, LÅNGFINGERs fjärde giv, är inte bara en speciell platta av den enkla anledningen att den har framavlats med otroligt hårt slit, det är även den första studioplattan på hela 8 år!

Så det skulle ju va en lögn med sanslös underdrift om man sa att peppen inte var sky high! Nu tar bandet med sig nya plattan och gör väl valda nedslag under våren i samband med att den släpps 15/3 och givetvis står Göteborg och Pustervik med i spelkalendern!

ASTROQUEEN

Fuzz och stoner-band som härjat fritt sedan 1999 på hög nivå. De har egentligen endast ett album släppt 2001; Into Submission, ett album som fick ett riktigt bra interantionellt genomslag inom scenen. En split med Buffalo (argentiina) blev det 2004 också och nu har det utlovats nya släpp via bandets kanaler.

SYNVILLA

Det göteborgsstationerade psykedeliska hårdrocksbandet Synvilla låter sig inte omfamnas av vilka konventioner som helst. Synvilla är bandet där surrealism möter vardagsrealism i en salig blandning av stoner, doom, lekfullhet och tunga riff med både mörka och lömska toner. Tidigare i år släpptes debutalbumet ”Långkok och snabbkaffe” som mötte fina recensioner av bland annat Daniel Reichberg på Sweden Rock Magazine som skrev följande om bandet: ”Stoner? Jodå. Psykedelia? Ja, absolut. Släng in lite punk också, så blir blandningen närapå komplett. Men Synvilla, födda i Dalarna men idag omlokaliserade till Göteborg, låter egentligen inte som några andra […] den 70-tals bottnade hårdrocken och dess närapå ständiga ös talar sitt tydliga språk: tråkigt lär det knappast bli.” Och tråkigt har Synvilla knappast haft. Bandet har sedan flytten till Göteborg bl.a. supportat Skraeckoedlan och The Dahmers, spelat på Muskelrock och varit med i flerkamera produktionen Dala Live.


Köp biljett