Inställt – Lastkaj 14 + support Radar

Arrangör KB West
Datum lördag 9 januari
Insläpp 19.00
På Scen ca 20.00
Pris 225 + service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Tyvärr måste vi meddela att Lastkaj 14 ställer in sin spelning på Pustervik den 9 januari 2021. Detta på grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset. Just nu är inget nytt datum aktuellt och samtliga köpta biljetter återbetalas automatiskt.

Från att mestadels ha spelat för inbitna trallpunkare nådde Lastkaj 14 med fjärde albumet ”Becksvart” en helt ny lyssnarskara. Flitigt turnerande, en brinnande tro på det dom gör samt en ständigt växande publik gör att LK14 idag står som ett av de absolut största punkbanden i Sverige!

I slutet av mars släpper bandet sitt nya album “Speglar och rök” som blir deras femte fullängdare. Så här beskriver Lastkaj själva skivan: “-Inget nytt under solen bara mer, bättre, maffigare och fräsigare. Om ni hade hoppats på att hopp skulle finnas så är vi genuint ledsna! Det här går åt helvete, vi går åt helvete och ljuset är långt borta. Vi försöker däremot leverera eländet så att alla kan blunda och låtsas en stund. Vi vill att alla ska ta paus och le för ett ögonblick!”

Med det sagt kan det konstateras att Lastkaj-manifestet från 2003 fortfarande inte fått sin lösning, och kriget fortsätter.

”I en perfekt värld skulle inte Lastkaj 14 finnas. I ett perfekt land skulle alla tjäna 30 loppor i månaden, vara skuldfria och ha hus, familj och hund. Nu är det inte så och på grund av gemene hens oförmåga tvingas Lastkaj 14 ut i krig! Någon måste ju för helvete säga vad som är fel och kräva svar!!!”


Köp biljett