Lastkaj 14 + Civil Olydnad + Misconduct

Arrangör Komet Agency
Datum fredag 10 maj
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 295:-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Special Guests: Civil Olydnad & Misconduct

”Trallpunkens fanbärare nummer ett” var det någon som kallade Lastkaj 14 redan 2017. Med de senaste sex årens ihärdiga turnerande, energiska livekonserter, och de återkommande brandtalen om trallpunk, jämlikhet och solidaritet finns det nog få som inte stämmer in i det påståendet idag.

Under 2024 kommer Lastkaj 14 att släppa inte en utan två nya skivor med helt nya låtar! Först ges en EP ut under våren och senare i september släpps ett fullängdsalbum Självklart kommer detta att ramas in med en turné som drar i gång den 29e mars för att sedan fortsätta hela året. Nytt material i kombination med nästan sex månaders scenfrånvaro gör att spellusten och peppen är på max!

29/3 Kristianstad, Biljardkompaniet 30/3 Västerås, O’learys 12/4 Stockholm, Hus 7 13/4 Linköping, Platens Bar 26/4 Torshälla, Kulturhuset Saga 27/4 Trollhättan, Backstage 10/5 Göteborg, Pustervik 11/5 Uppsala Katalin 18/5 Close Up-Kryssningen

Biljetter och mer information via respektive spelställe.

Lastkaj 14 har alltid gått sin egen musikaliska väg men alltid med ena foten fast i trallpunksgrytet. Om någon tror att kvartetten på kommande skivor har fastnat i trygga rutiner och upprepningar låter dom hälsa följande:

”När det känns som att världen blir galnare, kallare, osäkrare och skevare för varje dag så är det lika bra att skriva ett musikaliskt skådespel om eländet. Om sanningen, insikterna och verkligheten gör för ont – Sätt på dig clownnäsan och sjung det med en sång.”


Köp biljett