Léon + Special Guest: Tilde

Arrangör Klubb Instant LIVE:
Datum fredag 20 januari
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Stjärnskottet LÉON blev namnet på allas läppar efter att hon förra året delade med sig av sin hyllade debut-EP ’Treasure’. Med över 50 miljoner streams och en samling välskrivna poplåtar i bagaget är LÉON en förlängning av vad som brukar kallas för “det svenska musikundret”. Nästa år förväntas det efterlängtade debutalbumet att släppas – och framgångssagan som stavas LÉON kommer att nå nya höjder. I början av nästa år gör LÉON två spelningar på hemmaplan: den 19 januari på Kägelbanan i Stockholm och den 20 januari på Pustervik i Göteborg. Biljettsläpp i morgon tisdag 22 november kl 10.00. 
 
Med ett sound lika rotat i det förflutna som i dagens melodiska pop har 23-åriga Lotta Lindgrens karriär fått en ordentlig rivstart. TV-framträdanden i USA har varvats med spelningar och skrivande inför det kommande debutalbumet. Att LÉON skulle syssla med musik har dock alltid varit självklart. Med en uppväxt i en musikerfamilj har musiken alltid satts i första rummet, något som också märks i varenda aspekt av hennes artisteri. Tillsammans med producenten Agrin Rahmani skapar LÉON storstilad pop, vilket förra året mynnade ut i både superhiten ’Tired of Talking’ och EP:n ’Treasure’. Med det fantastiska bemötandet som samtliga släpp har fått i åtanke, är det garanterat en framtida klassiker vi har att vänta i debutalbumet.
 
Med sin fullängdare släppt lär LÉON spela på betydligt mycket större ställen inom en snar framtid. Vårens konserter blir två intima och fina smakprov på vad som komma skall – framtidens stora musikexport stavas LÉON. 


Köp biljett