Nytt datum! Linda Pira + Imenella + Unruly

Arrangör Luger
Datum fredag 8 februari
Insläpp 20.00
Pris 180
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Linda Pira + Imenella + Unruly tar unikt koncept på turné!

Sveriges hiphop-drottning Linda Pira, stjärnskottet Imenella och danskollektivet Unruly åker på turné tillsammans i en unik show. Musik och dans kommer att förenas i en gränsöverskridande föreställning. De tre akterna kommer att bjuda på kompromisslöst artisteri och systerskap i sin renaste form. Biljettsläpp på XX september klockan 10.00 via luger.se.

9 november – Oscar, Varberg

10 november – Moriskan, Malmö

23 november – Puls, Norrköping

1 december – Liljan, Borlänge

9 december – Kulturhuset, Stockholm

13 december – Bygget, Åre

14 december – Olivia, Gävle

15 december – Katalin, Uppsala

21 december – Ritz, Örebro

8 februari – Pustervik, Göteborg

Att hävda sin egen förträfflighet med så mycket finess som möjligt har alltid varit en central del av rapens uttryck. Givetvis är det omöjligt att alla faktiskt är bäst, det går ju bara inte ihop. Men när Linda Pira döpte sin första EP till Matriark så var det inte bara tomt skryt utan en fullständigt rimlig profetia. Med integritet, talang och en aura av självklar auktoritet rappar hon släpigt och kaxigt om systerskap, kärlek, uppväxten i västerort och brustna drömmar. Aldrig var det så tydligt som i låten Knäpper mina fingrar (Remix) när Redlines drottning, omgiven av sina begåvade systrar, tog svensk hiphop till en ny plats. Nu har det återigen blivit dags för Linda Pira att flytta fram gränserna. Tillsammans med stjärnskottet Imenella, som nu senast skoningslöst gör upp med opålitliga män i den oemotståndliga Chagga, kommer de tillsammans med dancehallkollektivet Unruly att bjuda på en unik upplevelse. Imenella, själv en ansedd koreograf och dansare, kommer att leda Unruly i ett unikt koncept.

Krafter kommer att förenas och gränser kommer att flyta när de tre akterna byter av varandra, berikar varandra och stärker varandra. Det kommer att vara uttrycksfullt och kompromisslöst; systerskap i sin renaste form.


Köp biljett