Little Jinder

Arrangör Klubb Instant
Datum fredag 15 januari
Insläpp 22.00
Pris 150
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Med ett nytt album alldeles runt hörnet och två P3 Guld-nomineringar i ryggen, inleds snart Little Jinder-året 2016. Den 15 januari firar Little Jinder plattan "Allting Suger" med releasespelning på Klubb Instant!

Little Jinder har det senaste året skördat stora framgångar och blivit en av de mest omtalade svenska artisterna under 2015. Hennes självbetitlade album från 2014 belönades med en Grammis för "Bästa Pop" och hon har hyllats som producent och låtskrivare. Little Jinder har under 2015 spelat på de största festivalerna i Sverige, bland annat på Bråvalla och Way Out West.

Nu är Little Jinder tillbaka med nytt material och i november släpptes första smakprovet "Hångellåten" där hon gästas av Mauro Scocco. "Hångellåten" är skriven av Josefine Jinder tillsammans med Rebecca Scheja och Mauro Scocco.

Den 15 januari släpper Little Jinder sitt andra album på svenska, "Allting Suger". Att framgångarna kommer fortsätta under 2016 råder det ingen tvekan om, då Little Jinder nyligen blev nominerad i kategorin "Årets pop" och "Årets artist" inför P3 Guld.


Köp biljett