Inställt – Los Lobos

Arrangör KB West
Datum torsdag 20 maj
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 470:-
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har konserten ställs in. Återköp sker automatiskt. Har du köpt via ombud behöver du vända dig ditt, i vårt fall är det endast Pusterviks Biljetter. 

Sommaren 2018 spelade Los Lobos för en euforisk publik i Göteborg. Nu kan vi med glädje meddela att ”Vargarna” är klara för en ny spelning på Pustervik den 21 maj!

Mer än fyra årtionden har passerat sedan Los Lobos släppte sitt debutalbum “Just Another Band from East L.A.”. Sedan dess har de gång på gång bevisat att Los Lobos inte är ’just another band’, de har utvecklats till att bli ett av världens mest kända kvartersband, utan att förlora ödmjukheten inför sitt ursprung. Ständigt nyfikna och aktuella har de skannat av och speglat sin samtid och är självklara företrädare för ”Nuevo Latino” där de blandar det mesta av den mixade kulturen som Los Angeles är byggd kring.

Los Lobos är hos den breda massan antagligen mest kända för filmmusiken till ”La Bamba”, historien om rock’n’roll-stjärnans Ritchie Valens korta liv. Men de är så mycket mer än så. De har sina rötter i mexikansk musik men blandar upp den med rockabilly, latin, jazz, soul och blues.

Genom åren har de släppt ett tjugotal studioalbum och valdes 2015 in i Rock and Roll Hall of Fame. Senaste plattan Gates of Gold hyllar immigranternas Amerika och låtarna handlar om ögonblick ur bandmedlemmarnas liv och vilka erfarenheter och val livet bjuder.

Line up:
Louie Perez – trummor, gitarr, slagverk, sång
Steve Berlin – saxofon, slagverk, flöjt, midsax, munspel, melodika
Conrad Lozano – bas, guitarrón, sång
David Hidalgo – sång, gitarr, dragspel, slagverk, bas, keyboard, melodika, trummor, violin, banjo
Enrique ”Bugs” Gonzalez – trummor/slagverk


Köp biljett