Magna Mater (releasefest) + Den Stora Vilan

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 6 februari
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 år med förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Vi har väntat i år och dar och ett tag kändes det som att det var en omöjlig release att få till. Det var lite som att högre makter medvetet satte käppar i hjulet för att den här skivan aldrig skulle kunna bli släppt. Men men, den som väntar på nåt gott…. Det positiva med Magna Maters debutsjua släpps först nu år 2015 är att inom kort kommer även fullängdebuten. 2015 är Magna Maters år PUNKT. 

 

Releasefesten går av stapen på Pustervik, vilket känns fullt naturligt då det är på den scenen Magna Mater gjort ett flertal bejublade framträdanden genom åren. Med sig denna kväll har de även vännerna i Den Stora Vilan så detta blir en kväll att minnas. Denna kväll kostar ynka 100 kr och vill du även ha den limiterade sjuan så går det att köpa en biljett + vinyl för enbart 120 kr här:

http://alleycatrecords.bigcartel.com/product/magna-mater-7-entrebiljett-till-releasefesten-fre-6-feb

 

MAGNA MATER – på scen 00.00

Magna Mater föddes ur gemenskapen av fem individer. Så som en färgskala möttes deras musikaliska tankar och idéer i mitten. Med sina olika grunder inom musik vill de skapa något som inte spikas fast till något konkret, utan mer som en atmosfärisk blandning av musikgenrer inspirerade av minnen, funderingar och känslor. Naturen och dess oändliga skönhet har sedan starten varit drivkraften inom deras musik. Med en blanding av svenska och engelska texter fogar de samman blues, jazz och folkrock med en psykedelisk underton. En typ av musik oberoende av tid eller ålder.

 

Lyssna här:

http://open.spotify.com/artist/176GZfp56nXdCR6JEUMYAe

 

DEN STORA VILAN – på scen 23.00 

En spelning med Den Stora Vilan är något så mycket mer, det är en resa bortom tid och rum, en naturligt jordnära vandring bortom atmosfären, en saga där verkligheten blir dikt och sanningen drömmar. Längtan och

önskan efter en kväll där Den Stora Vilan får leva fritt går äntligen i uppfyllelse. Varje tillfälle att uppleva Den Stora Vilan livs levande är unik, en möjlighet och känsla av magi som skapas där och då, välkomna till deras värld. 

 

Den Stora Vilan har gått en egen väg och har rotat sig in i den svenska publikens hjärtan utan hjälp utav varken media eller storbolag. Deras oefterhärmliga ljudbild och oförutsägbara musikaliska vändningar gör dem till ett unikt band i dagens musikklimat 

 

Lyssna här: 

http://open.spotify.com/artist/77mEqEu61AaJYdCRiY4Wn7

 

DJ:s:

Konsertlokalen: Derunder + Pontus & Fredde (Grand Selmer

Matsalen: Filip Mjörnstedt 

 

Förköp inklusive skiva köper du dock enbart HÄR: 

http://alleycatrecords.bigcartel.com/product/magna-mater-7-entrebiljett-till-releasefesten-fre-6-feb


Köp biljett