Maja Francis

Maja Francis

Arrangör Woody West
Datum fredag 5 november
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 225
Åldersgräns 18
Plats Matsalen
Köp biljett

Maja Francis beskrivs ofta som en ”Emo Dolly Parton”. Hennes sound är säreget, känslosamt, personligt och resultatet av en mängd starka inspirationskällor, erfarenheter och samarbeten.

Med sitt nya material har Maja Francis övergett den värld där musikskapandet är fängslat av krav, förväntningar och där kommersiell framgång blir den enda väsentliga bedömningspunkten. När hon nu återvänder med ny musik är den frigjord och kommer direkt från hjärtat.

”A Pink Soft Mess”, är Maja Francis debutalbum, inspelad med, och producerad av Johannes Runemark och David Wikberg tillsammans med Maja Francis.
På albumet finns bland annat den tidigare släppta Kate Bush-covern ”This Woman’s Work”, ”Anxious Angel”, känd från slutscenerna i Netflix hyllade originalserie ”Kärlek & Anarki” samt ”Tiny Tornados”, låtar som omfamnar den vemodiga och känslosamma countrypop som, precis som den rosaskimrande färgtematiken, kommit att känneteckna Maja Francis låtskrivande och artisteri. Med på albumet finns även ett än så länge osläppt samarbete med Johanna och Klara Söderberg från First Aid Kit.


Köp biljett