Maleek Berry

Arrangör YIC Entertainment
Datum fredag 31 januari
Insläpp 20.00
På Scen 21.30
Pris 390 + service avgift
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

MALEEK BERRY (UK)

Med megahits som ”Kontrol”, ”Calling” och ”Pon My Mind” har Maleek Berry befäst sin ställning som en av afrobeatsens absolut största stjärnor.

Den 31 Januari kommer han på en exklusiv spelning i Göteborg för första gången! Född och uppvuxen i södra London blev Maleek Berry i tidig ålder påverkad av ikoniska R&B- och soulartister som Michael Jackson, Jodeci, Boyz II Men och Tevin Campbell.

Efter en familjeresa till Nigeria under 2011 blev han introducerad till Lagos blomstrande musikscen genom vännen och artisten Davido. En resa som gav honom inspirationen att såväl producera Sauce Kid’s “Carolina” (featuring Davido) och Wande Coal’s andra album “WANTED” som släpptes 2015. Maleeks stora genombrott som soloartist kom under 2015 med låten “For My People” tillsammans med brittiska rapartisten Sneakbo, och följdes upp med EP:n “Last Daze of Summer” som blev en enorm succé över hela världen. Den globala framgången med “Last Daze of Summer” har de senaste åren följts upp med megahiten ”Kontrol”, “Calling” och “Pon My Mind” och samarbeten med Wizkid, Davido, Runtown, Iyanya och Burna Boy.

Maleek Berry går in i året 2020 för att bekräfta ännu en gång sin position som en av Afrobeats största och mest spännande artister.

Support: 23 Unofficial (UK)

East London-rapparen 23 använder element av rap, R&B och Afrobeat för att skapa unik och relaterbar musik. Han bröt igenom i år 2017 efter att släppt singeln ”Aint Bothered” som gjorde över 15 miljoner streams online. Sen dess har han släppt flertals hits såsom ”Can’t Tell Me” & ”Say No More”.

Tider:

20.00 Dörrar

21.30 23 Unofficial

22.30 Maleek Berry


Köp biljett