Manganas Garden

Arrangör Klubb Instant LIVE:
Datum fredag 22 maj
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Influerade av 70-talets skimrande kulturblomstring har Manganas Garden etablerat sig som en självklarhet för bra popmusik hos kritiker såväl som fans. På en stadig grund av disco och 60-tals rock kastar de sig inom popmusikens breda ramar, och finner sitt eget sound i att spela tillsammans, som en person. Med sin självbetitlade EP från förra året tog Manganas Garden bloggosfären med storm och fick möjlighet att spela för utsålda hus i Paris.

Fyllda av hopp drog kvintetten in i Svenska Grammofonstudion i vintras, för att spela in sitt nästa projekt. Albumet ”Solar Satisfaction” är en sju spår lång LP, sammansatt med målet att sprida värme och danslust. Med en dryg halv miljon streams på Soundcloud, och en kvarts miljon på Spotify har publiken omfamnat Manganas Gardens smittsamma dansanta sväng, något som också visat sig tydligt i deras förmåga att elektrifiera livepubliken i ett rus av känslor.
Den 8 April släpptes första smakprovet från ”Solar Satisfaction”, singeln ”Slow It Down”, som på bara två veckor spelats över 100 000 gånger på Soundcloud. Den 22 April kom andra singeln ”Get You Up” och den 6 Maj släpps hela ”Solar Satisfaction” på det Franska skivbolaget Yunizon Records, något som självfallet kommer att firas rejält från Pusterviks stora scen.


Köp biljett