Martin Salomonsson + Jacob Öhrvall – Dubbel Releasefest!

Datum onsdag 19 juni
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 80 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Martin Salomonsson
Linköpingssonen, som flyttade till västkusten, är nu återigen aktuell med ett nytt album – Change the Water.

Change the Water är en uppföljare till albumet Fall (2013), men här har Martin Salomonsson än mer utvecklat sitt sound. Han låter gitarrer och stämsång blandas med brass och synthar, och känslan han skapar är en gungande, drömsk, mörk pop med en andning av hoppfull längtan.

Texterna tangerar ämnen som lögner, längtan, obeskrivlig kärlek och förlorad sådan, snurret – ja, allt det som rör och berör det mänskliga.

Martin Salomonsson -Voice, Git
Pär Öjerot -Git
John Lönnemyr -Synth
Viktor Turegård -Bas
Malin Almgren -Dr
Emelie Molander -Str

Jacob Öhrvall
Indie-pop/rock på svenska. Göteborgsbasisten som främst synts i band som Klabbes bank och the Big Almost, har tagit steget till frontman och sångare.

Med en förkärlek till skräniga gitarrer och stora melodier är det här musik du inte hört förut. Musik som gapar efter mycket. Med texter som handlar om allt det där du vill, men inte orkar tänka på.

Jacob släppte i mars det egenproducerade debutalbumet Long gone och det är nu äntligen dags att fira. Jacob kommer hit med sitt band som inte lämnar någon oberörd så det här ett tillfälle du inte vill missa.

”Jacob Öhrvall tar han sig an texter och skapar popmusik som är för bra för att tappas bort. Det här är en artist som minst sagt sticker ut ur den där fållan många vill kalla indiepop.”


Köp biljett