Mats Westling & Band (DSH5)

Arrangör Mats Westling
Datum lördag 30 mars
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 155
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Konsert med Mats Westling & Band (DSH5) Förutom en fartfylld resa genom hans 6 tidigare album får publiken även höra lite helt nytt material inför kommande inspelning. På scen kommer även en hemlig gäst att dyka upp. Vi startar kvällen med att killarna i bandet kör några låtar innan från deras nya CD! Varmt välkommen bästa publiken..

Mats som slog igenom med låten ”Perfekt” 2008 är en mycket flitigt turnerande artist med en hängiven publik runt om i Norden. Han har genom åren även samarbetat med artister och producenter som: Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.) Petter Eriksson/Hans Asteberg, Idde Schultz m fl. Fotograf: Peter Fröjd

Han hittar i sina texter ett djup, i till synes vardagliga händelser och skriver om längtan efter ett mjukare och mindre egocentrerat samhälle. Han betonar vikten av att bejaka fantasin och barnasinne, för ett mer innovativt tänkande. Under konserten håller Mats Westling och bandet en nära kontakt med publiken med berättelser och vissa aktiviteter, vilka brukar bli medryckande och inspirerande. Som en i publiken uttryckte det efter en kväll – Det här var en verkligen en själslig workout!

Hemsida:
www.matswestling.se
Videor och TV-inslag:
www.youtube.com/results?search_query=mats+westling&aq=f


Köp biljett