Maxida Märak – Nytt Datum

Arrangör Live Nation
Datum torsdag 12 maj
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 295 kr
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Som följd av ändrade omständighet kommer konserten flyttas fram till torsdag 12 maj 2022.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare vid eventuella biljettfrågor.

Från Maxida Märak – ”Jag är så sjukt glad över att kunna genomföra turnén som planerat i vår! Tyvärr behöver vi flytta på några datum då restriktionerna satt stopp för förberedelser och planering, men ALLA platser blir av!! Vi ses på vägarna!!!”

Maxida Märak är en av landets mest unika och tongivande artister. Med senaste albumet Utopi inledde Maxida Märaken ny fas som artist. Fortfarande grundad i explosiv och personlig hiphop, oftast med elektroniska beats som drivmedel, har Maxida vävt in givna pop-hooks på ett sätt vi inte hört tidigare och tar även tydlig inspiration från modern R&B. Med tyngd och budskap i fokus når Maxida ut bredare är förr, utan att tappa fotfäste eller identitet.

Med sitt intåg i höstens säsong av Så Mycket Bättre visar Maxida att hon lyckas med just detta, att nå ut till hela Svenska folket genom sina tolkningar av andra artisters hits.


Köp biljett