Mega Bashment

Datum lördag 2 maj
Insläpp 23.00
Pris 140
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben

Mega Bashment är tillbaka!

 

Herregud vilken fest det blev sist på skärtorsdagen.

STORT tack till alla som kom, det var helt galet!!

 

Nu är det dags igen och detta Mega Bashment ställer vi till med en ännu större fest då vi kör tre våningar med DJ’s! Datumet ni ska skriva in i era kalendrar, tattuera in och rista in i väggarna där hemma är lördag 2 maj!

 

I Restaurangen intar Axxionpack och DJ Rizle (Jamaica) DJ-båset och kommer se till att det blir dancehallbashment deluxe. Gillar ni Alkaline, Spice, Vybz Kartel, Demarco, Busy Signal och annan daggeringvänlig musik så kommer ni inte bli besvikna!

Inte nog med det, Göteborgs stolthet Illusion Crew kommer med vara i huset och bjuda på en tung show. Dancehall massive missa inte detta!

 

I Stora Klubben intas scenen av Dj Småbiran (Goodlife) och DJ Neno (The Order, Club Flavor) som kommer servera er en tung blandning av hiphop, r&b och bangers som kommer se till att ni get your freak on! Kvällens host är ingen mindre än Habz från Göteborgs stolthet, hiphopkollektivet The Order!

 

I Foajen kommer il Stefano tillsammans med Dj Hush servera en salig blandning av allt från funk, disco, soul till boogaloo. Dessa två herrar klassiska klubbar som har Flamingo, Bam Bam och il Stefano & Friends på CV’t så räkna med allout fest i foajen denna lördag.

 

Så skriv in det i kalendern och gå redan nu in på www.ticnet.se eller www.pusterviksbiljetter.com och köp biljett för säkra din plats till Mega Bashment.

Detta kommer bli en fest du inte kommer vilja missa!

 

Ses på Mega Bashment!

 

Mega Bashment

Foajen: il Stefano & DJ Hush

Resturangen: Axxionpack, DJ Rizle & illusion Crew

Stora Klubben: Småbiran, DJ Neno & Habz

Lördag 2 maj

23.00-03.00

140kr

20 år i dörren (18år om du köper förköp)